fstart

beskriver min vardag och viktnedgång, motgångar i mitt liv som jag kämpar emot... med mera

Åh hej och hååå

Kategori: Allmänt

då har man vart på gymmet idag .. idag öka jag 10 kg på varje vikt jag körde .. börja komma en liten bula (myggbett) på armen nu .
Tänkte börja simma också och det är bra motion.
Fasen va det känns gott, betalat skulder och räkningar och är inte skyldig nån/nåt nånting nu :)
känns som en 4 ton stor sten har fallit från bröstet...
nu ska jag jobba på att bygga muskler och få bättre motion nu under höst/vinter för sen till våren blir det några cykeltävlingar igen, gjorde bara två denna sommar, fick två medaljer och det är jag stolt över mig själv att klara
först va ju Kexrundan i Kungälv 3 mil på 1 tim och 20 min (ca) sen va det Mjörn Runt i Alingsås hela 6 mil .. fast det gick trögt men igenom kom jag på 4 timmar och 20 min . där var det uppförsbackar mer än nerför kändes det som och dåligt väder men skam den som ger sig jag klarade ju det :)
 
(blev lite fel, ena blev upp och ner)
 
Nästa lön som jag får i oktober sen kommer bli bättre för då har jag (som jag vet) inga stora utgifter mer än dom vanliga, denna månad blir ju repation av bilen över 3000 sen komma ikapp med den där jävla TV-licensen.. känns så gott att få detta gjort så man en tår faller ner på min kind av lycka.
 
Satt på ett kafe på stan idag och tog en kaffe, såg ut på gågatan, där sprang en liten tös på kanske 3 år rätt i famnen på sin far(tror det va pappan), han tog upp henne i famnen och snurra runt. Tänk om man hade de så.. ett eget barn.. och känna att man är en pappa.
jaja den tiden kommer väl.. nu gäller att bygga upp mitt liv igen.

vakna tidigt idag med

Kategori: Allmänt

idag kom min lön, försvann nog lika fort också .. men nu e jag helt skuldfri och har lite pengar över efter räkningarna.. det känns så jävla gott på ren svenska.
Har börjat få kontroll på situationen igen .. va några årsen man kände så här.
idag ska jag kolla på ett par träningsskor som jag kan ha till gymmet.
Hoppas ni mår bra ni som läser :)
 
kl är nu 8 och det känns som det ska bli en fin dag idag med lite sol...
 
 
 

fasen då...

Kategori: Allmänt

precis och vart på besiktningen.. det blir ombesiktning.
följande fel:
  1. Sidokörrikningsvisare, höger, ur funktion
  2. Färdbromskraftfördelning, bak, bromsverkan ojämn
  3. Styrled, vänster yttre, glapp
Jag var även på Volvo Brandt och skulle kolla vad detta kalas kostar... runt 3000 kr, fast då får man det ordentligt gjort och slipper åka till Bilprovningen för ombesiktning.
 
För övrigt mår jag ok idag... vakna tidigt med mugg kaffe och en snus... regnet bara öser ner och det känns som det kommer bli en perfekt filmdag idag .. krypa ner i soffan o slappa

nu har man kört ett pass

Kategori: Allmänt

började med 2000 m i roddmaskinen...
sen körde jag :
  • Vadmusklerna (ben)
  • biceps
  • axlar
  • och avsluta med en mil på cykeln
Nu har jag kommit hem och fått stretcha och duschat ... fast jag får nog ta det lite lugnt efter en veckas feber och förskylning ..
ska ha kokt torsk till middag idag .. nyttigt och gott :)
 
Sen har jag inget sug efter öl heller .. känns så gott:)

nu är det dags

Kategori: Allmänt

vakna lite innan 7, koka ett ägg och åt en macka och njuter till en mugg kaffe, känner mig laddad för att gå till gymmet nu på förmiddagen, ska köra rodd och styrka ... annars vet jag inte vad jag ska göra idag...
imorgon kl 9 är det besiktning, hoppas bilen går igenom..
Sen onsdag är det lön... *längtar*

it´s possible

Kategori: Allmänt

Inget är omöjligt ..
 
Vakna o har sovit som en stock.. blev två muggar kaffe o en macka till frukost.. gjorde några sitsups och lyfte hantlarna för att träna bicepsen och tricepsen
Söndag idag och har inga planer för denna dagen, på måndag är det ne nyvecka och ny start igen :)
bara att kämpa på som aldrig förr.. träning och träning o se positivt på det mesta :)
 
har inte så mycket att skriva om idag .. kanske blir senare ..

Vakna tidigt..

Kategori: Allmänt

Vill ju sova mer men kan inte, är för pigg, va tusan har hänt med mig, har jag blivit en morgonmänniska?
 
Hostan ligger och stör mig, lite jobbigt nu, vill ju kunna röra på mig utan att få en jäkla hostattack.
 
Jag trivs där jag bor när det gäller område,grannar och hyran, men känner jag vill bo i större därför söker jag en tvåa för att slippa känna att man bor i en skokartong, vågar ju knappt bjuda hem nån.
Sitter även och kollar lite löst på olika utbildningar,kvällskurser med mera, vill lära mig nåt mer. Vill även börja på MMA, (Mix Martial Art), träna lite thaiboxing tex.. kostar 1000 kr/termin sen vill jag börja simma igen, ska köpa månadskort eller nåt och simma 2-3 ggr veckan beroende på hur jag jobbar, beach 2013 here I come hehe
 
Tog mig en kaffe nu och en snus och tänkte trä'na lite med hantlarna igen och ev några sits up :)
om jag inte hostar ihjäl mig.
Va hos en kompis igår och kolla lite film, han har köpt sig en 3d tv och de va rätt fräckt med 3D .. det ska jag spara pengar till och köpa sen, kontant då, vill ej ha avbetalningar det har jag fått nog av. Dyr läxa man hade.
 
Just de sen såg jag på schemat att jag jobbar julafton från 08 till juldagen 08, ett helt dygn, är inget fan av julen ändå lika bra att tjäna kosing istället.
 
Vilken konstig känsla man har ibland, ibland saknar man en flickvän och hela faderullan men ibland är det skönt att va själv, kanske inte hittat rätt än. Vill träffa nån som accepterar mig för den jag är och hur jag ser ut, vill känna att man är verkligen sig själv med nån. att sitta i mjukisbyxor i soffan och glo en film med lite popcorn och cola, en som kan själv sitta, som att ta en lång skogspromenad i både regn och rusk som en solig höstdag, eller en promenad vid havet och känna hur friska vindar tar tag i en, eller gå till gymmet och svettas vid roddmaskinen, laga mat ihop, diska ihop, ja allt de där man gör när man har nån men samtidigt kunna va själv en fredagskväll. Åhh det är mycket man vill egentligen och inte vill.
 

ny start

Kategori: Allmänt

Nu har jag startat om mitt liv lite, kronofogdskulden e betald, skaffat mig en bil, har fått fast jobb, nu söker jag bara en större lägenhet och sen fattas det ju bara kärleken i mitt liv men den kommer väl den med. (hoppas jag)
Att ha en kronofogd skuld är en rejäl börda ska ni veta, känns som en stor ryggsäck med tunga stenar i som man bär med sig 24/7 man känner sig misslyckad och värdelös
 
När jag mådde som sämst såg allt svart ut, jag åt dåligt, träna inget, kanske drack lite för mycket alkohol och kände mig ensam och nedstämd.
Såg ingen framtid alls men kämpade på ändå, idag mår jag bättre, känns som jag fått en ny chans i livet och ska inte sabba den.
Dricker väl alkohol ibland men inte som jag gjorde förr.. Tänk va gott det kan va med en kall öl ibland men den kalla ölgen kan bli mer än en... men nu dricker jag knappt en gång i veckan i veckoslutet.
I sommar va jag med två olika cykeltävlingar och förtjäna två medaljer (kom inte först men inte sist heller) kämpade mot och skulle komma i mål oavsett känner mig rätt stolt över det.
Gymkortet används flitigt nu, Fast inte denna vecka då jag åkt på en jäkla förskylning, snacka om att man blir knockad.. och ögonen har kännt som man har hackat lök hela dagen, plus feber och snor, nu börjar man hosta så fort man gör nåt, men känner mig rastlös och känner att man måste göra nåt, så man småstädar lite, lyfter lite hantlar som man har hemma bara för att göra nåt.
Sen kollat på filmer/serier när vädret har vart som sämst ute och man mått dåligt.
Har sett Ghost Adventures och tycker det är intressant, tänk om man kunde fixa nåt sånt här i Sverige, själv har man inte upplevt nåt paranormalt, kanske e lite av en skeptiker men det är kanske e bra om man ska göra nåt sånt, skaffa en kamera och gå till nåt hemsökt ställe, dock inte ensam kanske en eller två till och filma och ta bilder på nåt som man inte kan vetenskapligt förklara till.
 
Igår fixade jag ett nytt däck till bilen, ett av framdäcken va väldigt sliten så bytt ut den, så den inte får underkänt på besiktningen nästa vecka, sen ska jag investera i bra vinterdäck, det är prio ett, sen lägga undan lite pengar varje månad för att skaffa feta aluminiumsfälgar o däck till våren eventuellt nån go baslåda o stereo.